Om oss på Plexlite

SMARTA PROTOTYPER SPARAR TID OCH PENGAR. OCH DU FÅR DEM SNABBT!

Utmana oss gärna! Här är ingenting standard av rutin. Vi lägger stor vikt vid att ta fram prototyper och förslag som sparar tid och pengar både i vår produktion och i din verksamhet. Ta in oss tidigt, så blir processen effektiv, designen optimal och priset bäst. Vi arbetar också nära andra leverantörer för att kunna leverera en helhet.

Vi satsar även på att driva utvecklingen för plastprodukter generellt och kan till exempel tillhandahålla innovativa material exklusivt i Sverige. Låt gärna det senaste inspirera dig! 

MASKINERNA ÄR HIGHTECH OCH HANTVERKET GJORT MED FINGERTOPPSKÄNSLA

Plexlite startades 1984. 1994 förvärvade Mikael Nevhage bolaget; två år senare gick Göran Lindsjö in som delägare. Tillsammans har vi byggt verksamheten enligt principen att Plexlite alltid ska ligga i framkant tekniskt och hantverksmässigt. Vi investerar därför ständigt i vår maskinpark och kompetensbank. Välkommen hit för att se vad vi kan göra för dina produkter och din verksamhet.

Vad våra kunder säger.

”Närheten, servicen och engagemanget som Plexlite erbjuder kan ingen ingen trumfa.”

Pär Josefsson

VD, String Furniture

Har du ett projekt i åtanke?

Vi kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Låt oss prata om vad vi kan bygga och lyfta tillsammans.

PLEXLITE KAN KONSTEN MED PLAST

Vi är specialister på att bearbeta plast och hitta nya intressanta lösningar. Ta in oss tidigt, så blir processen effektiv, designen optimal och priset bäst.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer