Exponering, reklam & inredning

Vare sig det är en avgränsad yta hos en återförsäljare, den egna flaggskeppsbutiken, en mässa eller ett event så kan våra plastlösningar vara ett effektivt och nyskapande sätt att ge uppmärksamhet åt ert varumärke. 

Vi på Plexlite har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med att skräddarsy lösningar för såväl mässor och events som butiksinredningar som passar varumärkets estetik men som också är funktionella. Oavsett om det handlar om skyltar, displayer, hyllor, skärmar eller andra inredningselement, kan vi ta fram unika och hållbara lösningar som passar dina behov. 

Anpassningsbarhet och kreativitet

Plastbearbetning möjliggör skapandet av komplexa former och mönster som är svåra att uppnå med andra material. Detta ger möjlighet att skräddarsy unika och kreativa designlösningar där vi utgår från varumärkesidentitet och behov. Från skyltar och displayer till dekorativa element och produktprövningsstationer, finns det praktiskt taget inga gränser för vad som kan skapas med plastbearbetning.

Pixilate

Mångsidighet och mångfunktionalitet

Det finns en mångfald av plastmaterial där varje material har sina egenskaper och fördelar, vilket innebär att det oftast går att hitta en lösning oavsett dina designutmaningar.

Vi har kunskapen och erfarenheten att producera produkter som uppfyller de kraven ni har och som speglar ert varumärke. Oavsett om det är en helt ny sort produkt eller detalj, displayer, bås, skyltar, banners, marknadsföringsmaterial - vi skapar kundunika produkter och lösningar.

Vintericity2

Hållbart, hanterbart och återanvändningsbart

Plastmaterial är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot slitage och väderförhållanden. Detta gör dem till ett utmärkt val för t.ex. butiksinredning som behöver tåla daglig användning och miljöpåverkan, eller för mässor där de ska klara upprepade uppställningar och nedtagningar.

Det är också bra att veta att plastmaterial oftast är lättare än andra material såsom trä och metall, vilket underlättar hantering vid transport och installation.Dessutom kan plastmaterial kan enkelt anpassas och återanvändas för att uppdatera eller omformas när varumärket eller designbehoven förändras.

Vi tänker också alltid på funktion så att produkten kan packas upp och ner vid olika tillfällen om det är ert behov.   

Vintericitya2

Funderar du på en lösning i plast? Vi kan hjälpa dig konkretisera och förverkliga dina idéer - hör gärna av dig så berättar jag mer.

040-293190 info@plexlite.se