Industri & Teknik

Många industri- och teknikföretag kommer till oss för hjälp med plastbearbetning. Det kan vara att vi hjälper till att ta fram t ex komponenter till produkter och maskiner, eller olika typer av plastdetaljer som integreras i en maskin. 

Genom att forma och bearbeta plast kan vi erbjuda flexibla och hållbara lösningar som kan specialanpassas utifrån kundens specifika behov. Vår moderna maskinhall erbjuder en mängd möjligheter att limma, bocka, CNC-fräsning, eller andra avancerade metoder. Varje steg kräver noggrannhet och expertis för att säkerställa att leveransen blir i linje med kundens önskemål.

När du anlitar oss på Plexlite får du tillgång till över 30 års erfarenhet av plastbearbetning och genom tidigare projekt har vi kunnandet för att lösa kundspecifika problem. Vi jobbar brett mellan olika branscher men med ett särskilt fokus på maskinbyggare, industri och livsmedel- och medicinteknik. 

Lång erfarenhet & hög teknisk kompetens

Vi har djupgående kunskap och erfarenhet av olika bearbetningstekniker och material, vilket säkerställer högkvalitativa resultat och effektiva processer. På Plexlite är vi också kända för vår flexibilitet, så oavsett om du behöver hjälp med att ta fram en prototyp, anpassade petskydd eller frontpaneler till maskinskydd så kan vi hitta rätt lösning för dig. Inget uppdrag är för stor eller litet.

Teknisk Komptens Plexlite

Modern utrustning

Vi investerar kontinuerligt i moderna maskiner och utrustning för att möjliggöra avancerade bearbetningsmetoder i plastmaterial. Genom detta kan vi erbjuda en helhetslösning för dig som kund. Läs gärna mer om våra olika bearbetningstekniker på denna sida.

Vintericitya1

Skalbarhet och flexibilitet

Vi kan anpassa vår produktionskapacitet utifrån dina behov. Ibland behöver våra kunder en produkt i ett exemplar och sedan aldrig mer, och ibland behövs det löpande under en längre tid. Vår skalbarhet och flexibilitet är en av våra styrkor vilket gör att vi ofta är en partner till våra kunder under en längre tid.

Skalbarhet Plexlite

Kvalitetskontroll och övervakning

Vi på Plexlite vet att detaljerna gör skillnad. Därför utför vi rigorösa kvalitetskontroller och övervakar varje steg i tillverkningsprocessen för att säkerställa att slutprodukterna uppfyller höga kvalitetsstandarder och specifikationer.

Kvalitet

Återvinning i fokus

Vi på Plexlite håller oss uppdaterade på nya material och tekniska lösningar, så vi kan erbjuda våra kunder hållbara leveranser både material- och miljömässigt. Vi har också ett stort fokus på att i största möjliga mån återvinna den plast som blir över i vår bearbetning. Detta gynnar både miljön och våra kunder genom lägre produktionskostnader.

Atervining Plexlite

Funderar du på en lösning i plast? Vi kan hjälpa dig konkretisera och förverkliga dina idéer - hör gärna av dig så berättar jag mer.

040-293190 info@plexlite.se