Din partner inom plast

Om du har ett problem i din verksamhet som du tror kan lösa med plast, involvera oss gärna! På Plexlite är vi vana vid att se nya lösningar på gamla problem. Vi lägger stor vikt vid att ta fram prototyper och förslag som sparar tid och pengar både i vår produktion och i din verksamhet.

Ta in oss tidigt, så blir processen effektiv, designen optimal och priset bäst. Vi arbetar också nära andra leverantörer för att kunna leverera en helhet som skapar mervärde för dig som kund. Vi satsar även på att driva utvecklingen för plastprodukter generellt och kan till exempel tillhandahålla innovativa material exklusivt i Sverige. 

Är du en konstnär eller företag som vill visa något kreativt med plast som material? Låt gärna vår erfarenhet inspirera dig då vi gjort flertalet kreativa projekt där vi haft tätt samarbete med kunden från idé till färdigt resultat.

Med plast ser vi möjligheter

Vi är specialister på att bearbeta plast och hitta nya, intressanta lösningar för våra kunder. Se gärna vad vi gjort för andra och vad det har betytt för deras verksamhet.

Hos oss får du kvalitet från idé till färdig produkt. Oavsett om samarbetet börjar med en lös beskrivning eller en avancerad ritning. Ta gärna en titt på vår process. Den gör samarbetet enkelt och säkrar kvaliteten på både produkten och leveransen; du går in på det steg som passar dig. 

Möjligheter Plast

Moderna maskiner kombinerat med hantverk med fingertoppskänsla

Plexlite startades 1984. 1994 förvärvade Mikael Nevhage bolaget; två år senare gick Göran Lindsjö in som delägare. Tillsammans har vi byggt verksamheten enligt principen att Plexlite alltid ska ligga i framkant tekniskt och hantverksmässigt. Vi investerar därför ständigt i vår maskinpark och kompetensbank. Välkommen hit för att se vad vi kan göra för dina produkter och din verksamhet.

Moderna Maskiner

Funderar du på en lösning i plast? Vi kan hjälpa dig konkretisera och förverkliga dina idéer - hör gärna av dig så berättar jag mer.

040-293190 info@plexlite.se