Detta spännande material kombinerar design, styrka samt låg vikt på ett innan oöverträffat sätt.

PLEXLITE KAN KONSTEN MED PLAST

Vi är specialister på att bearbeta plast och hitta nya, intressanta lösningar för dig som kund. Se gärna vad vi gjort för andra och vad det har betytt för deras verksamhet.

Du får unika möjligheter tack vare:

  • hög teknisk kapacitet
  • stort materialkunnande
  • flexibel tillverkning
  • korta beslutsvägar
  • kreativt tänkande

Och du får kvalitet från idé till färdig produkt. Oavsett om samarbetet börjar med en lös beskrivning eller en avancerad ritning. Ta gärna en titt på vår process. Den gör samarbetet enkelt och säkrar kvaliteten på både produkten och leveransen; du går in på det steg som passar dig. 

SMARTA PROTOTYPER SPARAR TID OCH PENGAR. OCH DU FÅR DEM SNABBT!

Utmana oss gärna! Här är ingenting standard av rutin. Vi lägger stor vikt vid att ta fram prototyper och förslag som sparar tid och pengar både i vår produktion och i din verksamhet. Ta in oss tidigt, så blir processen effektiv, designen optimal och priset bäst. Vi arbetar också nära andra leverantörer för att kunna leverera en helhet.
Vi satsar även på att driva utvecklingen för plastprodukter generellt och kan till exempel tillhandahålla innovativa material exklusivt i Sverige. Låt gärna det senaste inspirera dig! 

 

MASKINERNA ÄR HIGHTECH OCH HANTVERKET GJORT MED FINGERTOPPSKÄNSLA

Plexlite startades 1984. 1994 förvärvade Mikael Nevhage bolaget; två år senare gick Göran Lindsjö in som delägare.
Tillsammans har vi byggt verksamheten enligt principen att Plexlite alltid ska ligga i framkant tekniskt och hantverksmässigt. Vi investerar därför ständigt i vår maskinpark och kompetensbank. Välkommen hit för att se vad vi kan göra för dina produkter och din verksamhet.

Kontakta oss direkt